Page 3 of 3

Re: You cant kill Units, How about retraining them?

PostPosted: 10 Feb 2018, 13:57
by Rey
Send the People to the castle to take up arms to defend the king! No time for rest, we are at war!


It sounds like a scripting Idea. But not for the default game. To make it possible for scripting new scripting commands should be added to force units go in/out of the specified house. We have no such commands AFAIR, so scripters need to replace units, when they get out of the barracks, f.e. It looks odd.

Re: You cant kill Units, How about retraining them?

PostPosted: 11 Feb 2018, 19:35
by Rey
Esthlos wrote:I knew I had forgotten something! XD


@Esthlos, could you send me psd project also for new thoughts (if you used photoshop for it), or other scketches (like clouds only, 'retire thought' icon only etc) ?

Also what about small button for it?
Not bigger then 28x28px.
What about smth similar to your thought, but a little bit bigger. And also second icon for 'cancel dismiss' task is needed.

Re: You cant kill Units, How about retraining them?

PostPosted: 11 Feb 2018, 21:04
by Esthlos
Rey wrote:@Esthlos, could you send me psd project also for new thoughts (if you used photoshop for it), or other scketches (like clouds only, 'retire thought' icon only etc) ?

I'm using GIMP

bagstick.zip


Also what about small button for it?
Not bigger then 28x28px.
What about smth similar to your thought, but a little bit bigger. And also second icon for 'cancel dismiss' task is needed.

Like this?

houselike.png
houselike_x.png


houselike.zip

Re: You cant kill Units, How about retraining them?

PostPosted: 12 Feb 2018, 17:33
by Ben
Very nice work on the Icons. This topic got off topic (though very productive OT!) so I split it to here: viewtopic.php?f=6&t=3670&p=50191#p50191

Re: You cant kill Units, How about retraining them?

PostPosted: 12 Feb 2018, 21:40
by Rey
Ben, sorry for offtopic.

I was going to ask for a separate topic, but you did it faster ;)

Re: You cant kill Units, How about retraining them?

PostPosted: 12 Feb 2018, 22:19
by Ben
It's no problem :) Glad to help!

Re: You cant kill Units, How about retraining them?

PostPosted: 16 Apr 2019, 19:22
by Bunty
Add one more building Rest House for rest can keep specific number of units can rest in rest house those units will sleep in rest house and will not feed anything also can use them again for work.

Re: You cant kill Units, How about retraining them?

PostPosted: 18 Apr 2019, 18:50
by Rey
@Bunty
I already added dismiss unit feature to the latest beta version, so we will stick with it for now