Map Database  •  FAQ  •  RSS  •  Register  •  Login

KaM Remake r6720 - Runtime error

<<

Tem97

Serf

Posts: 6

Joined: 21 Dec 2014, 12:45

KaM Skill Level: Average

Post 21 Dec 2014, 12:57

KaM Remake r6720 - Runtime error

I have install new version r6720 but when i launched it said small window with title Error where is: Runtime error 216 at 00409996 Old version 5503 works fine. Please help. Thanks
<<

Tem97

Serf

Posts: 6

Joined: 21 Dec 2014, 12:45

KaM Skill Level: Average

Post 21 Dec 2014, 13:26

Re: KaM Remake r6720 - Runtime error

<<

Michalpl

Sword Fighter

Posts: 318

Joined: 10 May 2014, 21:46

KaM Skill Level: Fair

Post 22 Dec 2014, 19:13

Re: KaM Remake r6720 - Runtime error

Computer specs please?
Like
Operationg system
Ram aomunt
graphic card

Its seems that is memory error
<<

Tem97

Serf

Posts: 6

Joined: 21 Dec 2014, 12:45

KaM Skill Level: Average

Post 22 Dec 2014, 19:48

Re: KaM Remake r6720 - Runtime error

Windows 7 64-bit SP1
4,0 GB RAM
AMD Radeon HD 6700 Series (1GB)
<<

Krom

User avatar

Knights Province Developer

Posts: 3237

Joined: 09 May 2006, 22:00

Location: Russia

KaM Skill Level: Fair

Post 23 Dec 2014, 10:49

Re: KaM Remake r6720 - Runtime error

Do you have up to date antivirus/firewall?
Did you tried reinstalling KaM and Remake from scratch into new folders?
Knights Province at: http://www.knightsprovince.com
KaM Remake at: http://www.kamremake.com
Original MBWR/WR2/AFC/FVR tools at: http://krom.reveur.de
<<

Tem97

Serf

Posts: 6

Joined: 21 Dec 2014, 12:45

KaM Skill Level: Average

Post 23 Dec 2014, 12:31

Re: KaM Remake r6720 - Runtime error

Yes i have everything updated and i have also tried many times to reinstall it to any folders.
<<

Krom

User avatar

Knights Province Developer

Posts: 3237

Joined: 09 May 2006, 22:00

Location: Russia

KaM Skill Level: Fair

Post 23 Dec 2014, 12:38

Re: KaM Remake r6720 - Runtime error

Google search results suggest that might be a trojan infecting the EXE and mulfunctioning.
Knights Province at: http://www.knightsprovince.com
KaM Remake at: http://www.kamremake.com
Original MBWR/WR2/AFC/FVR tools at: http://krom.reveur.de
<<

Tem97

Serf

Posts: 6

Joined: 21 Dec 2014, 12:45

KaM Skill Level: Average

Post 23 Dec 2014, 12:42

Re: KaM Remake r6720 - Runtime error

I have scanning pc many times but I solved it: I propably install it at bad folders or something. Anyway now its working. Thanks for all help! I am verry happy i can play KaM Remake again :)

Return to Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests