Map Database  •  FAQ  •  RSS  •  Register  •  Login

White screen error

<<

Zippo

Militia

Posts: 40

Joined: 11 Jul 2013, 12:47

KaM Skill Level: Skilled

Post 19 Jan 2014, 13:54

White screen error

There is this white screen error ... you still hear the KAM sounds like your still in the game BUT all you can see is white... and you can still click in game and hear the sounds on what you are clicking.... but when you have this white screen all you can do is quit the game... you cant get out of it.... 3th time happend to me in couple of days

Anyone else has the same problem?

Zippo
<<

Zippo

Militia

Posts: 40

Joined: 11 Jul 2013, 12:47

KaM Skill Level: Skilled

Post 19 Jan 2014, 18:47

Re: White screen error

It happend to me again 2 times this day... I now reinstalled KAM hopefully this solves the problem...
<<

MaxDeus

User avatar

Warrior

Posts: 116

Joined: 08 Jan 2014, 09:05

Location: Germany

KaM Skill Level: Fair

Post 19 Jan 2014, 18:48

Re: White screen error

I never had this. Maybe it is really a problem of your computer? I don´t know, but if noone response...
GR
MaxDeus
It is not to be against something, it is to be for something!!!
<<

Lewin

User avatar

KaM Remake Developer

Posts: 3819

Joined: 16 Sep 2007, 22:00

Location: Australia

KaM Skill Level: Skilled

Post 21 Jan 2014, 00:55

Re: White screen error

Are you using the KaM Remake? Please post the contents of the newest file in the Logs folder of the KaM Remake so we can see what graphics card you have.
<<

Zippo

Militia

Posts: 40

Joined: 11 Jul 2013, 12:47

KaM Skill Level: Skilled

Post 27 Jan 2014, 15:26

Re: White screen error

I reinstalled KAm and It worked fine for a couple of days but I got this error again today...
<<

Zippo

Militia

Posts: 40

Joined: 11 Jul 2013, 12:47

KaM Skill Level: Skilled

Post 27 Jan 2014, 16:10

Re: White screen error

And it happend again .... -.- I reinstall KAm
<<

Zippo

Militia

Posts: 40

Joined: 11 Jul 2013, 12:47

KaM Skill Level: Skilled

Post 31 Jan 2014, 13:30

Re: White screen error

It keeps happening :(
<<

MaxDeus

User avatar

Warrior

Posts: 116

Joined: 08 Jan 2014, 09:05

Location: Germany

KaM Skill Level: Fair

Post 31 Jan 2014, 13:35

Re: White screen error

Lewin wrote:Are you using the KaM Remake? Please post the contents of the newest file in the Logs folder of the KaM Remake so we can see what graphics card you have.

Maybe try this. Lewin can help you, mae what he wants :)
GR
MaxDeus
It is not to be against something, it is to be for something!!!
<<

Zippo

Militia

Posts: 40

Joined: 11 Jul 2013, 12:47

KaM Skill Level: Skilled

Post 04 Feb 2014, 18:52

Re: White screen error

Yes I use Kam Remake... but what are : the contents of the newest file in the Logs folder and where can I find them??

My graphics should be okay... new laptop since 2 months...
<<

Zippo

Militia

Posts: 40

Joined: 11 Jul 2013, 12:47

KaM Skill Level: Skilled

Post 04 Feb 2014, 18:52

Re: White screen error

because it happend again today *
<<

Ben

User avatar

Prince Lothar

Posts: 3602

Joined: 08 Jan 2009, 23:00

Location: United States of America GMT-5

KaM Skill Level: Beginner

Post 04 Feb 2014, 19:25

Re: White screen error

Zippo, please edit your post rather than make consecutive posts. There is a button to the left of your posts that says "edit." Please take advantage of it as it makes topics much easier to read and follow.
Liberté, Égalité, KaM
<<

Lewin

User avatar

KaM Remake Developer

Posts: 3819

Joined: 16 Sep 2007, 22:00

Location: Australia

KaM Skill Level: Skilled

Post 05 Feb 2014, 04:20

Re: White screen error

Zippo wrote:Yes I use Kam Remake... but what are : the contents of the newest file in the Logs folder and where can I find them??

Where ever the KaM Remake is installed. Probably something like:
C:\KaM Remake\Logs
or C:\Program Files (x86)\KaM Remake\Logs

Open the newest file in that folder, then copy and paste the contents to somewhere like http://pastebin.com/. Then give us the link and we can see if there are any errors in the log.
<<

Zippo

Militia

Posts: 40

Joined: 11 Jul 2013, 12:47

KaM Skill Level: Skilled

Post 05 Feb 2014, 19:25

Re: White screen error

It happend again... maybe this explains something...? I took only a little part of the log because at the end it happend agian...

20:09:41:253 3284,891s 5ms Saving replay info
20:09:41:265 3284,903s 12ms Saving game ... done
20:10:19:587 3323,225s 38322ms Saving game: C:\KaM Remake\SavesMP\autosave.sav
20:10:19:749 3323,387s 161ms Saving game: C:\KaM Remake\SavesMP\autosave.sav
20:10:19:759 3323,397s 10ms Saving replay info
20:10:19:768 3323,406s 9ms Saving game ... done
20:10:59:336 3362,974s 39568ms Saving game: C:\KaM Remake\SavesMP\autosave.sav
20:10:59:467 3363,105s 131ms Saving game: C:\KaM Remake\SavesMP\autosave.sav
20:10:59:473 3363,111s 6ms Saving replay info
20:10:59:485 3363,123s 12ms Saving game ... done
20:11:37:762 3401,4s 38277ms Saving game: C:\KaM Remake\SavesMP\autosave.sav
20:11:37:907 3401,545s 145ms Saving game: C:\KaM Remake\SavesMP\autosave.sav
20:11:37:912 3401,55s 5ms Saving replay info
20:11:37:921 3401,559s 9ms Saving game ... done
20:12:15:833 3439,47s 37911ms Saving game: C:\KaM Remake\SavesMP\autosave.sav
20:12:15:981 3439,619s 149ms Saving game: C:\KaM Remake\SavesMP\autosave.sav
20:12:15:988 3439,626s 7ms Saving replay info
20:12:15:997 3439,635s 9ms Saving game ... done
20:12:54:079 3477,717s 38081ms Saving game: C:\KaM Remake\SavesMP\autosave.sav
20:12:54:213 3477,851s 133ms Saving game: C:\KaM Remake\SavesMP\autosave.sav
20:12:54:218 3477,856s 5ms Saving replay info
20:12:54:229 3477,868s 11ms Saving game ... done
20:13:20:019 3503,657s 25789ms Gameplay ended - gr_Silent /
20:13:20:021 3503,659s 2ms Campaigns.dat saved

This was the last part of the log btw
Last edited by Ben on 12 Feb 2014, 20:00, edited 1 time in total.
Reason: Edit your posts instead of making new ones, please.
<<

Lewin

User avatar

KaM Remake Developer

Posts: 3819

Joined: 16 Sep 2007, 22:00

Location: Australia

KaM Skill Level: Skilled

Post 06 Feb 2014, 10:44

Re: White screen error

Next time it happens try pressing CTRL+ALT+DEL. If that doesn't stop the screen being white then it's almost certainly a driver/hardware issue. It could be a driver bug, you should try updating the graphics card drivers from the manufacturer. Or perhaps your graphics card is overheating under load and failing?

That part of the log looks normal (shows a game being played then exited), although I'd prefer to see the whole log.
<<

Zippo

Militia

Posts: 40

Joined: 11 Jul 2013, 12:47

KaM Skill Level: Skilled

Post 06 Feb 2014, 15:33

Re: White screen error

Thanks for help... I will try and yes I quit the game because I cant do anything when it happens !
Next

Return to Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests